rezerwuj online

Konkurs kulinarny

Sportowa Wiosna III Edycja konkursu dla uczniów szkół gastronomicznych oraz profesjonalnych kucharzy
Zapraszamy serdecznie do udziału i kibicowania!

Kochasz gotować? Uczysz się jeszcze tej sztuki, czy już pracujesz jako kucharz? Ten konkurs jest właśnie dla Ciebie!

Konkurs Kulinarny „Sportowa Wiosna 2018”, odbędzie się w naszym Hotelu w dniach 5-6 marca 2018 r. Jest to już trzecia edycja tego konkursu, a druga przygotowana w wymiarze eventu dwudniowego. Podobnie, jak w roku ubiegłym, pierwszy dzień konkursu będzie skierowany do uczniów szkół gastronomicznych, natomiast w drugim dniu w szranki kulinarnych zmagań staną kucharze profesjonalni. Uwieńczeniem konkursu będzie uroczysta Gala Biznesu - wydarzenie, podczas którego w Hotelu Mistral Sport**** spotkają się gwiazdy świata biznesu, sportu i kulinariów.

Celem "Sportowej Wiosny" jest popularyzacja wiedzy kulinarnej i najnowszych trendów gotowania. Zwłaszcza dziedzina kuchni sportowej, kuchni fit - to najważniejsze wyzwania współczesnych kulinariów.

Szczególnym wyróżnieniem naszego wydarzenia, podkreśleniem jego rangi i wartości stało się włączenie się do jego organizacji patrona - Klubu Szefów Kuchni, a także wielu znanych osobistości i celebrytów świata gastronomii.

Zapraszamy do śledzenia naszej strony facebook i poznawania ciekawostek o konkursie!

Zobacz nasze podsumowanie 2 lat konkursu
i zapowiedź przyszłorocznej "Sportowej Wiosny 2018" - kliknij tutaj i obejrzyj FILM!

Więcej informacji:
Szef Kuchni Sebastian Cichy
Tel. +48 539 913 690
sebastian.cichy@hotelmistralsport.pl

Do pobrania

Regulamin konkursu dla kucharzy - *.pdf - kliknij tutaj.
Formularz zgłoszeniowy dla kucharzy - *.doc - kliknij tutaj.

Regulamin konkursu dla uczniów szkół gastronomicznych - *.pdf - kliknij tutaj.
Formularz zgłoszeniowy dla kucharzy - *.doc - kliknij tutaj.
Oświadczenie rodziców/opiekunów - *.doc - kliknij tutaj.

Pobierz plakat Konkursu Sportowa Wiosna 2018 - *.pdf - kliknij tutaj.
newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij